Zaskakujące i pełne wyrafinowania wydanie łososia dzikiego.
A to wszystko za sprawą galzury mango i grillowanej pomarańczy.
Owocowe nuty dodają soczystości, słodyczy i lekkiej kwasowości.
Pyszności!
Łosoś z pieca w zimowym wydaniu - i to jakim?! Porcja soczystej ryby
z aromatycznym serem wędzonym i orzeźwiającą żurawiną
to smak, który zaskakuje. Tego trzeba spróbować!
Czy mintaj i pieczarki to dobre połączenie? Oczywiście, a nawet wyśmienite!
Na chrupiącej porcji ryby, pod aromatycznym serem wędzonym zapiekliśmy
sos pomidorowy i pieczarki - jest pysznie!
Mintaj w świątecznym wydaniu. Do tej klasycznej ryby dodaliśmy
ser wędzony, sos żurawinowy - smak, który przeniesie Cię
prosto w obsypane śniegiem góry.
Coś na co wszyscy czekają - Tegløgg! Rozgrzewający napój
z cynamonem, kardamonem, goździkami i pomarańczą
to idealne rozwiązanie na chłodne dni. Warto spróbować go
w połączeniu z naszym cynamonowym Kanelboller,
czyli ciastkiem w stylu norweskim.